Nang Kene Kyeh (nggo Wong Tegal sekitare)

Kyeh nembe pisan kala, nyong nulis nganggo bahasa Tegal. Dudu moni apa-apa. Kyeh pan nyampekna sesuatu sing jare aku penting. Dadi ngene critane. Pirang wulan wingi kweh, ana ide saka sakumpulan bocah sing pengen nggawe komunitas wong Tegal sekitare ning dunia maya. Awale ya cuma ide. Terus dicoba diwujudna. Ana siji loro sing gabung. Alhamdulillah sampe saiki wis lumayan sing melu. Ning data forume, wis ana 317 member sing gabung. Sing aktif ya isih secuil sih. Ora nganti 30-an sing bener-bener aktif ning forum sing arane TCC kiye.

Continue reading