Nggo Majune Tegal

Assalamu’alaikum kang/yu…

Dalam rangka luwih nggencarna promosi TCC maring seantero Tegal, Indonesia, karo dunia, nyong nggawe rong slide kyeh. Tujuane nggo mein ngerti penjelasan maring wong Tegal kabeh. Ora terbatas sing wis gabung ning forum. Soale memang tujuane dewek mein pemahaman karo informasi detail ben pada gelem daptar karo melu ndopok ning forum kiye.

Continue reading